Övriga produkter

Timmer är ett mångsidigt material och man kan göra det mesta. Förutom stommar till hus gör vi även andra produkter som presenteras här. 

Tingshusparken Mora, Vasaloppet 2018 (Utekök: 3,8 x 3,8 m)
Uteplatsen
En eldstad med bänkar runt om är perfekt för kyliga dagar. Våra produkter görs såklart i timmer som tål kyla och att stå ute i många år och blir bara finare med åren. 

Utekök m tak (3,8 x 3,8 m)

Utekök m väggar (8 x 4 m)

Utekök (storlek större) utan väggar (11,25 x4,5 m)

Eldstad enkel

Bänk utan ryggstöd 180 cm

Campingbord/Picknick-bord

Pris: Kontakta oss för prisförslag.

Björnarvets fäbod
Tingshusparken Mora, Vasaloppet 2019 (11,25 x 4,5 m)
Björnarvets fäbod
Tingshusparken Mora , Vasaloppet 2020 (8 x 4m)

Slogbod / vindskydd

En slogbod är en typ av vindskydd som främst förekommer i Dalarna, och som timras av halvkluvna stockar. Slogboden har tre väggar och tak. Utanför den öppna änden finns en eldstad under ett snedställt tak som vilar på stöttor. Det snedställda taket är till för att leda röken in i vindskyddet som ett sätt att hålla myggen borta. 

Pris: Kontakta oss för prisförslag. 

Bullerplank

I samarbete med Skandinaviska Områdesskydd har vi tagit fram ett helt nytt bullerplan – i timmer förstås. ”D-timmer” är ett bullerskydd med stora fördelar: snabb montering, fantastiska ljudegenskaper och lång hållbarhet. Bullerskyddet har en gedigen konstruktion med ett uttryck som andas traditionell svensk design. Det är även mer miljövänligt än det som byggs av impregnerat virke. 

Pris: kontakta oss för prisförslag. 

Garage 

Kombinera ditt hus med ett garage i timmer. Här finns alla möjlighet att bygga enkel eller dubbelgarage i olika storlekar, allt efter dina önskemål. 

Pris: Kontakta oss för prisförslag

Smidesräcke

Smidesräcken passar fint ihop med våra timmerhus. Här är ett exempel på räcke/trapp som vi har gjort åt en kund. 

Pris: Kontakta oss för prisförslag